Persbericht

 

5 November proeflessen Pilates in Park Randenbroek

Pilates Centrum Amersfoort verhuist naar het Koetshuis in Park Randenbroek

 

Amersfoort, oktober 2007

 

Vanaf  22 oktober worden de Pilateslessen op maandagavond van Pilates Centrum Amersfoort gegeven in het Koetshuis in Park Randenbroek, beter bekend als Poppentheater Toermalijn. Deze mooie rustige zaal in het groene hart van Amersfoort is bijzonder geschikt voor deze vorm van bewust bewegen.

 

Ter gelegenheid van de verhuizing worden er 2 proeflessen verzorgd op maandag 5 november a.s. De eerste les start om 18.00 uur en de tweede om 19.15 uur. De lessen duren ongeveer 1 uur.

Voor deze introductieles betaal je het tarief dat normaal gesproken geldt voor een 10-lessen kaart: € 7,50. De reguliere prijs is € 12,50. Het adres is: Heiligenbergerweg 113–2, Amersfoort.

Aanmelden kan bij Xandra Toethuis (06-41274458) of via de website: www.pilatescentrum.nl.

 

De reguliere lestijden zijn: maandag om 19.30 uur en om 20.30 uur. Op zaterdag om 9.30 uur is er ook les op de locatie Röntgenstraat 40.

 

Over Pilates

Bewust bewegen door middel van Pilates is enorm bekend geworden de laatste jaren. En dat is niet voor niets. Pilates slaat een brug tussen yoga en de conventionele fitness. Pilates heeft zijn oorsprong in de revalidatie van dansers, maar is tegenwoordig voor iedereen: de oefeningen worden aangepast aan ieders persoonlijke niveau.

De Pilatesoefeningen zorgen voor sterke en soepele spieren van met name de buik en rug, zodat de houding verbetert en rugklachten voorkomen kunnen worden. Het zijn ‘grond’ oefeningen, dus worden gedaan op een mat. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een strak lichaam is Pilates een pijnloze manier om lekker in je vel te zitten.

 

Over Pilates Centrum Amersfoort

Pilates Centrum Amersfoort bestaat sinds april 2005 en is opgericht door Xandra Toethuis. Xandra werkt sinds 2004 als Pilatesinstructrice bij een Pilates studio  in Zoetermeer. In haar woonplaats Amersfoort is ze begonnen met Pilateslessen bij Cheek2cheek, dansschool voor Argentijnse tango.

 

Xandra heeft na haar fysiotherapie-opleiding een Pilates-opleiding gevolgd, want ze zag in de praktijk dat iemand pas echt goed kon functioneren, bewegen en genezen als hij of zij daar zelf energie instak. Naast de Pilates-groepslessen geeft ze ook GYROTONIC® training. Ze werkt hiervoor samen met Studio Zenopsis van Susan Koelewijn uit Zeist. Meer informatie hierover is na te lezen op www.pilatescentrum.nl